torstai 18. marraskuuta 2010

JKS - PuB (18.11.2010)

Pari askelta perässä

JKS - PuB 94-81 (46-36)

Sarjataulukossa kakkoseksi noussut JKS johti läpi ottelun, vaikka kolmannella jaksolla PuB pyrki vimmatusti rinnalle.

PuB:n kauden kahdeksas ottelu toi tappion, mutta yllättävänkin vähämaalisen, sillä Järvenpään Koripalloseura on juuri se porukka, joka jokin aika sitten kaatoi mm. miesten 2. divisioonan ennakkosuosikiksi nimetyn KaU:n. Ilman Timo Teivaanmäkeä ja Lassi Utriota pelannut PuB osoitti, että siitä on haastamaan kärkiporukatkin, kunhan hyökkäyskuviot saadaan päätettyä niin kuin ne on tarkoitettu päätettävän.

Nuori JKS jyräsi Pierre Jallow'n johdolla. PuB:n miehistöstä erottui kolmikko Ari Lehtola - Miikka Kilpinen - Tomi Koppo, josta ensiksi mainittu nakutteli 22 pistettä ja kaksi muuta onnistuivat 20 pinnan edestä kumpainenkin. Kolmannella kymmenminuuttisella päästiin miltei rinnalle, mutta päätösjaksolla järvenpääläisporukka riuhtaisi riittävän eron hämäläisvastustajaansa.

Sarjassa kuusi voittoa napsinut JKS nousi lohkon kakkospaikalle ja PuB pitelee kiinni 11. sijasta. Seuraavia sarjapisteitä PuB tavoittelee lauantaina 20.11. klo 15 Hämeenkaaressa, jonne saapuu taulukon yhdeksännen pykälän joukkue FC Passe.