keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Pantterit - PuB 89-75 (49-35)

"Pelaajan silmin"

Lasse Lehtonen

PuB:n ensimmäinen vierasottelu pelattiin Herttoniemessä. Vastassa oli Pantterit. Ennen ottelun alkua pelaajavalmentaja Ari Lehtola kiinnitti porukan huomion ottelun ensi minuuttien tärkeyteen. Jo alkumetreiltä kissapedot kävivätkin hämeenlinnalaisten kimppuun varsin aggressiivisesti: ensimmäisen neljännekseen jälkeen tilanne oli helsinkiläisten eduksi 26-19.

Ottelun puoliväliin mennessä ei hämeenlinnalaisten pelissä juuri valonpilkahduksia näkynyt - mitä nyt muutama yksilösuoritus, joista vastasivat kapteeni Mika Halttunen (15/5) ja Miikka Kilpinen (11/5). Puoliajalla tilanne oli 49-35.

Puoliajalla PuB pani puolustuksensa uuteen uskoon ja alkoi saavuttaa pantterilaumaa. Kotijoukkueen potiessa hämmennystä hämeenlinnalaiset saivat Lassi Utrion (26/3) johdolla eron kirityksi viiteen pisteeseen, mutta pian Pantterit kasasi rivinsä ja kuroi turvallisen tuntuisen korieron takaisin. Loppuminuutit pompoteltiin tasaisissa merkeissä, ja tulos 89-75 jätti vierasjoukkueelle, tulevan lauantain kotiottelua ajatellen, paljon parantamisen varaa.

Muita pistemiehiä: Ari Lehtola 10/2, Janne Hamari 6/3, Joni Laitinen 6/2, Teemu Viertola 2/4, Eetu Koivuniemi 0/4, Lasse Lehtonen 0/0 ja Heikki Niemi 0/0.