KaHe - PuB (30.10.2010)

Kaksi minuuttia messissä

Kartanon Herrat tarjoili Punaportin Bluesille kylmää kyytiä Munkkiniemessä.

KaHe - PuB 95-59 (55-21)

Punaportin Bluesin kauden viidennestä ottelusta ennustettiin tasaista, sillä sarjataulukkoa tarkasteltaessa joukkueet vaikuttivat tasavahvoilta: kumpaisellakin porukalla yksi voitto ja kolme tappiota. Vaan eipä tullut tasaista, ei - PuB sinnitteli helsinkiläisvastustajan matkassa vain ottelun kaksi ensimmäistä minuuttia, sitten KaHe meni menojaan.

Kotijoukkue puolusti tiiviisti. PuB:n puolustus oli reikäistä. Hyökkäyspuolellakin oli tahmeaa: Lassi Utrion puuttuminen näkyi. KaHe pussitti pointseja tasaisella tahdilla ottelussa, jonka olisi voinut viheltää poikki jo ensimmäisen puoliajan (55-21) jälkeen.

Valopilkkujakin oli: Miikka Kilpisen (9 p.) parit blokit, Tomi Kopon (5 p.) ensimmäiset korit PuB-paidassa ja pelaajavalmentaja Ari Lehtolan kiitettävät 19 pistettä. Ottelun erikoisuutena voitaneen mainita Eetu Koivuniemen teku, joka taisi olla kiltin miehen peliuran ensimmäinen. Suu aukesi väärässä paikassa väärään aikaan. Tähän kohtaan tekstiä sopisi nyt surumielinen hymiö.

PuB pelaa seuraavan ottelunsa Hämeenkaaressa 6.11. klo 12.30. Vastassa on espoolainen PUS-Basket, joka ponnistaa sarjataulukon viidenneltä pykälältä.